Zásady zpracování a ochrany osobních údajů

I.
Základní ustanovení

Obecného nařízení o ochraně osobních údajů

Osobními údaji se rozumí veškeré informace, případně kombinace informací, které lze využít k identifikaci konkrétní fyzické osoby, zejména jméno a lokační údaje. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II.
Důvody zpracování osobních údajů

Pro účely obchodní, zejména vyřízení dotazu, poptávky a objednávky, zpracováváme tyto údaje: jméno, trvalé bydliště, kontaktní adresu a telefon. Tyto osobní údaje zpracováváme nejvýše po dobu 4 let od počátku objednání Pro účely účetní a daňové evidence zpracováváme z důvodů nezbytných pro plněný zákonných povinností tyto údaje: dokumenty účetní a daňové evidence tyto dokumenty zpracováváme po dobu 4 let

III.
Doba uchovávání údajů

Správce uchovává osobní údaje v případě dotazu nebo poptávky po dobu 1 roku po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů po dobu 4 let od ukončení smluvního vztahu po dobu 4 let z důvodu plnění zákonné povinnosti, zejména vedení účetnictví Po uplynutí doby uchování osobních údajů správce osobní údaje znehodnotí výmazem elektronických údajů a skartací údajů tištěných. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. K takovému zpracování dochází pouze na základě Vámi sděleného výslovného souhlasu, který můžete kdykoli odvolat.

IV.
Vaše práva

Za podmínek stanovených v GDPR máte právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR právo na opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18. GDPR právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR právo odvolat souhlas se zpracováním údajů Právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

V.
Závěrečná ustanovení

Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů. S těmito podmínkami souhlasíte v případě kontaktování správce prostřednictvím jeho e-mailu, konverzace na FB stránce či telefonu. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách.

  • Kompletní stěhovací služby pro byty, domy, kanceláře, firmy, školy a jiné.



  • Provádíme stěhování po celé České republice a EU



  • Stěhování velkých strojů a dalších materiálů



  • Stěhování těžkých břemen, piána, klavíry, trezory, výrobní stroje



  • REFERENCE

    "Naprosto profesionální a velmi milí pracovníci. Vřele doporučuji. Super!"


    Alena - Ustí nad Labem (Bukov)
  • REFERENCE

    "Rychlé přestěhování, bez poničení nábytku, pomohli nám i větší nábytek obalit, aby se neponičil. Všem můžeme doporučit."


    Daniel - Ustí nad Labem (Všebořice)
  • REFERENCE

    "Moc děkuji za vaše služby. Využili jsme vašich služeb k přestěhování z bytu do domu a spokojenost. Rychlé přestěhování a dle mě i super cena. Doporučuji"


    Martina - Teplice
KONTAKTY

Provádíme kompletní stěhovací služby pro byty, domy, kanceláře, firmy, školy a jiné. Vždy záleží na náročnosti klienta a přepravovaných věcí. Používáme nejefektivnější technické postupy tak, aby bylo docíleno maximální spokojenosti zákazníka.

STĚHOVÁNÍ PEPEK
Jateční 31, 400 01
Ústí nad Labem, Česká republika


+420 607 677 227
stehovacisluzba@email.cz

@stehovanipepek.cz
YouTube kanál       


RZE Studio

Tyto stránky používají k poskytování služeb cookies. Pokračováním v prohlížení vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací   Souhlasím